Dog, dog toys, My life

New toy, broken toy
The souvenir I got for our puppy from the trip is beyond dead now. She had it for three days and now look at it! Lucky me I only payed 4€ for it. Any more for this short time joy would have been just stupid.

Bellalle tuliaiseksi tuomani pupunen on nyt lähtenyt viimeiselle matkalleen. Koira ehti leikkiä tuolla vasta kolme päivää ja katsokaa miltä se näyttää nyt! Onneksi hintaa oli vain 4€ että ihan järkyttävästi ei mennyt hukkaan siinä. Mutta tuo pumpulikasa tuossa oli siis pitkin koko olohuonetta kun sinne äsken menin, hetken piti miettiä että mitä ihmettä sielä oli tapahtunut, ennen kuin kekkasin, että haa: pupu on teurastettu.

Standard

4 thoughts on “New toy, broken toy

  1. Kuullostaa niin tutulta :D Täällä kans yks terrieri suolestaa pehmolelut alta aika yksikön, jos ei ole vieressä vahtimassa. Rakasta possua on kursittu jo moneen kertaan kasaan, mutta ei sitä vieläkään raaski heittää pois..

  2. Hahaha, my dog loves to destroy his toys too…but he does it in about 5 minutes. But he’ll carry around the carcass for days after like he still loves it, so I feel bad taking it away from him!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s