collaboration, Collection, high street, S/S 2012

Mary Katrantzou for Topshop S/S 2012

SOURCE: Oystermag.com

Mary Katrantzou has designed the above collection for Topshop. The launch if you didn’t know is today. I am a great fan of Mary and when it comes to prints I think she is the best thing in the whole London fashion week. This cheaper line isn’t just as much of crazy love as the ready to wear clothes as naturally some ideas have been reused in this. Anyhow I like this very much and my absolute favorite pieces are the dress above and the blue print pants.

Mary Katrantzou on suunnitellut ylläolevan malliston Topshopille ja julkaisupäivä on tänään. Itse olen Maryn suuri fani mitä printteihin tulee, omasta mielestäni ei koko Lontoon muotiviikoilla ole parempia printtejä kuin tämän naisen mallistossa. Tämä halpisversio ei ehkä ole aivan niin vakuuttava kuin hänen oma mallistonsa, mutta siinä syynä voikin olla esimerkiksi se että inspiraationa on toiminut viime kevään mallisto. Eli ehkä se että on jo nähnyt jotain tästä vie siltä vähän pois. Joka tapauksessa tykkään tästä oikein paljon ja olisin oikein onnellinen jos saisin yllätyslahjaksi (koska mitään lahjontapäivää ei ole tulossa kuukausiin) esimerkiksi tuon ylläolevan mekon tai nuo siniset printti pöksyt.

Standard

24 thoughts on “Mary Katrantzou for Topshop S/S 2012

  1. a bit confusing that the photographs are completely picturesque and mixed by so many colours but it nevertheless looks great :-) like that collection

  2. Love her. Didn’t know she was even doing a collection for them. I will check it out pronto. thanks for letting me know! Come by and visit my new blog!

  3. I just found out yesterday :(

    If I knew it earlier I would have saved some money because I really like the blue pants, floral collar shirt en the longsleeved dress.

    style-chameleon.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s