high street, lookbook

Keepsake Spring 2012 Collection

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
SOURCE: unestablish.com

Here is my new webstore love and one of my new found favorite labels. Keepsake is really affordable and young. I always love to find new brands and new webstores and this is a hit both ways. From the email I got from the store -that I naturally managed to delete before reading it though :/ – I understood that Keepsake is a new label at unestablish.com.

I don’t know what it is, maybe the time of the year, but I find myself constantly looking for party dresses -something I completely and most surely don’t need! Why is this? Do you have the same problem?

Tässä on uusi nettikauppa ihastukseni ja samalla uusi ihastus merkki. Keepsake on hyvänhintainen ja tykkään tästä vähän erilaisesta lookista! Tykkään todella paljon siitä kun voi löytää uusia nettikauppoja ja uusia merkkejä ja tämä on napakymppi molemmilla saroilla! Siitä mailista jota puljusta sain tuli sellainen käsitys, että tämä merkki on liikkeessä uusi, mutta onnistuin luonnollisesti lopullisesti postamaan sen sähköpostin ennenkuin ehdin sitä lukea loppuun, eli en nyt sata varmasti tiedä. Varmaa on vain se, että en ole tekniikan lapsi! 

En tiedä mikä on, kun olen viimeaikoina katsellut juhlamekkoja joka paikasta. Enkä siis todellakaan tarvitse enää yhtäkään! Ei sillä, että nykyisillekkään olisi kamalasti käyttöä… Kotihiiri kun olen. Onko kenellään muulla samaa ongelmaa?

Standard

9 thoughts on “Keepsake Spring 2012 Collection

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s